Kærnemælkssuppe
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør maizena ud i en tykbundet gryde med lidt af kærnemælken.
Tilsæt resten af kærnemælken og citronskræl i tynde strimler. Bring suppen i kog ved svag varme og konstant piskning. Kog suppen 2 min. Pisk æg og sukker sammen i en skål. Rør lidt af den varme suppe i. Hæld det derefter tilbage i gryden, nu må det ikke koge. Tips: Serveres evt. med rosiner og/eller hakkede mandler. Evt. flødeskum |
|
Opskriften er vist 244194 gange,
og udskrevet 2105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Pia H - 2023-01-25 19:56:02 Lavede suppe på Alm. kærnemælk som skildte helt vildt. Delvist gul væske og små hvide klumper. Ret ærgerligt og så røg lige i køkkenvasken. Casper Hansen - 2022-04-29 19:57:26 Det kan man godt Maibrit. Den kan sagtens gemmes Maibrit - 2021-09-07 13:57:59 Hej jeg har lavet kærnemælksuppe men da jeg ikke kunne spise det hele vil jeg høre om jeg kan sætte den på køl til senere kc - 2021-04-07 13:13:15 prøv med en appelsin i skiver frem for en citron Fel - 2021-01-30 21:38:16 OBS: Det skal være gammeldags kærnemælk. Der er tilsyneladende forskel. Konsumkærnemælk klumper/skiller. Anne-Jette - 2020-11-30 15:38:45 Super god til folk i alle aldre med ondt i maven. Min spæde søn havde kolik og han ville kun drikke kærnemælkssuppe. Lav den eventuelt uden sukker og æg. Tilsæt istedet strø sødemiddel..God slankeret! Gitte Rasmussen - 2020-09-21 22:07:33 Kan kærnemælkssuppe opvarmes? Altså den med budding? Elo Hansen. - 2020-05-27 17:00:44 Min mor lave den, 1/2 budding pulver til 1 l. kærnemælk. Kogt op med sukker og rosiner, til tilpas sødme. Janus - 2020-02-21 17:21:41 For sur og smager for meget af citron og for sur, så 1 skefuld sukker mere og nøjes med skal fra kvart citron så tror jeg den er der. lise Matthiasen - 2019-01-23 12:17:10 Er det hele ægget? maya - 2016-03-27 23:18:28 Super lige med rosiner i de sidste par min.. Og citron saft i så næsten som min farmor lavede den :) Sigrid og Isabella - 2016-02-08 18:58:20 I spørger om for meget.Vi er søde ved jer, så hver i tilfredse. Birgitte - 2008-09-19 17:01:23 har prøvet at erstatte maizena med buddingpulver og udeladt ægget. Det smager rigtig godt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne