Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kærnemælkssuppe

Kærnemælkssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :


Kærnemælkssuppe, billede 4 Kærnemælkssuppe, billede 1 Kærnemælkssuppe, billede 2 Kærnemælkssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rør maizena ud i en tykbundet gryde med lidt af kærnemælken.

Tilsæt resten af kærnemælken og citronskræl i tynde strimler. Bring suppen i kog ved svag varme og konstant piskning. Kog suppen 2 min.


Pisk æg og sukker sammen i en skål. Rør lidt af den varme suppe i. Hæld det derefter tilbage i gryden, nu må det ikke koge.

Tips:

Serveres evt. med rosiner og/eller hakkede mandler. Evt. flødeskum




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (46 stemmer)

Opskriften er vist 103341 gange,
og udskrevet 1445 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lise Matthiasen  -  2019-01-23 12:17:10
Er det hele ægget?


maya  -  2016-03-27 23:18:28
Super lige med rosiner i de sidste par min.. Og citron saft i så næsten som min farmor lavede den :)


Sigrid og Isabella  -  2016-02-08 18:58:20
I spørger om for meget.Vi er søde ved jer, så hver i tilfredse.


Birgitte  -  2008-09-19 17:01:23
har prøvet at erstatte maizena med buddingpulver og udeladt ægget. Det smager rigtig godt...