Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnemælkssuppe

Kærnemælkssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
3 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rør maizena ud i en tykbundet gryde med lidt af kærnemælken.

Tilsæt resten af kærnemælken og citronskræl i tynde strimler. Bring suppen i kog ved svag varme og konstant piskning. Kog suppen 2 min.


Pisk æg og sukker sammen i serveringsskålen. Rør lidt af den varme suppe i. Hæld derefter resten af suppen i skålen.

Tips:

Serveres evt. med rosiner og/eller hakkede mandler. Evt. flødeskum




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (43 stemmer)

Opskriften er vist 80397 gange,
og udskrevet 1234 gange.


Energi:
KJ total 3049 (725 kcal)
KJ pr. Pers. 762 (181 kcal)
Vægt ialt 1146 gram
Vægt pr. Pers. 286 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lise Matthiasen  -  2019-01-23 12:17:10
Er det hele ægget?


maya  -  2016-03-27 23:18:28
Super lige med rosiner i de sidste par min.. Og citron saft i så næsten som min farmor lavede den :)


Sigrid og Isabella  -  2016-02-08 18:58:20
I spørger om for meget.Vi er søde ved jer, så hver i tilfredse.


Birgitte  -  2008-09-19 17:01:23
har prøvet at erstatte maizena med buddingpulver og udeladt ægget. Det smager rigtig godt...