Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinering af lammekølle

Marinering af lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammekølle med ben
 
 Rødvins marinade:
7.5 dl.rødvin
2 dlvand
1 hakket løg
2 fedhakket hvidløg
1 tsk.merian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 enebær
 
 Hvidløgs marinade
1.5 dl.citronsaft
4 spsk.sojasauce
2 fedpresset hvidløg
2 spsk.friskreven ingefær
 


Opskrift:

Køllen lægges i en kraftig plastpose. Marinaden røres sammen og hældes i posen. Køllen trækker i marinaden ca. 1 døgn.

Kødet skal stå køligt og vendes et par gange. Køllen tages op af marinaden, tørres og gnides med salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15209 gange,
og udskrevet 392 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

martine  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke hvor lang tid den ca skal have!!!!