Marinering af lammekølle

Marinering af lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammekølle med ben
 
 Rødvins marinade:
7.5 dl.rødvin
2 dlvand
1 hakket løg
2 fedhakket hvidløg
1 tsk.merian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 enebær
 
 Hvidløgs marinade
1.5 dl.citronsaft
4 spsk.sojasauce
2 fedpresset hvidløg
2 spsk.friskreven ingefær
 
Opskrift:
Køllen lægges i en kraftig plastpose. Marinaden røres sammen og hældes i posen. Køllen trækker i marinaden ca. 1 døgn.

Kødet skal stå køligt og vendes et par gange. Køllen tages op af marinaden, tørres og gnides med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 17555 gange,
og udskrevet 525 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
der står ikke hvor lang tid den ca skal have!!!!