Rismelsvælling

Rismelsvælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Rismelsvælling, billede 4 Rismelsvælling, billede 1 Rismelsvælling, billede 2 Rismelsvælling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 l.sødmælk
45 g.rismel
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring. Jævningen tilsættes. Koges i 10 minutter.

Saltes ved anretningen.


karakterer:
Opskriften er vist 22729 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu