Rismelsvælling

Rismelsvælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.sødmælk
90 g.rismel
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring. Jævningen tilsættes. Koges i 10 minutter.

Saltes ved anretningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20934 gange,
og udskrevet 182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu