Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rismelsgrød

Rismelsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.sødmælk
250 g.rismel
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring. Jævningen tilsættes. Koges i 10 minutter.

Saltes ved anretningen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 36846 gange,
og udskrevet 457 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Bruger man den til hyldebærsuppe, piskes et æg i grøden og rasp tilsættes. Det smager himmelsk

Sif  -  0000-00-00 00:00:00
super god med rosiner

Niels Jermiin Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Den er god at putte i hyldebærsuppe! Så skal den være godt afkølet.