Rismelsgrød

Rismelsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
20 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Rismel
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring. Jævningen tilsættes. Koges i 10 minutter.

Saltes ved anretningen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 40593 gange,
og udskrevet 470 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9037 (2151 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 2254 gram
Vægt pr. Pers. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 400 KJ (95 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Bruger man den til hyldebærsuppe, piskes et æg i grøden og rasp tilsættes. Det smager himmelsk

Sif  -  0000-00-00 00:00:00
super god med rosiner

Niels Jermiin Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Den er god at putte i hyldebærsuppe! Så skal den være godt afkølet.