Rismelsgrød

Rismelsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Rismelsgrød, billede 4 Rismelsgrød, billede 1 Rismelsgrød, billede 2 Rismelsgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Rismel
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring. Jævningen tilsættes. Koges i 10 minutter.

Saltes ved anretningen


karakterer:
Opskriften er vist 61025 gange,
og udskrevet 535 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4518 (1075 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 1127 gram
Vægt pr. Pers. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 400 KJ (95 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Finn Stendevad  -  2022-01-15 17:28:18
Bare alle tiders , afkølet fra dagen i forvejen, i hyldebærsuppe, f.eks. fra MOU.

hanne  -  2021-09-21 18:39:29
jeg plejer bare at komme det hele i en gryde, og røre godt, fra det koger er det færdit på ca 5 min

kristian lauridsen  -  2021-09-13 07:28:04
har lige lavet en potion det er mega godt

Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Bruger man den til hyldebærsuppe, piskes et æg i grøden og rasp tilsættes. Det smager himmelsk

Sif  -  0000-00-00 00:00:00
super god med rosiner

Niels Jermiin Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Den er god at putte i hyldebærsuppe! Så skal den være godt afkølet.