Osso Buco milanese

Osso Buco milanese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverkalveskank 4-5 cm tykke
3-4 spsk.mel
1 tsk.salt
0.5 tsk.kværnet peber
½ dl.olie, majs-, vindruekerne- eller olivenolie
1-2 løg
 dl.hvidvin
500 g.flåede tomater, evt. fra dåse
1 lille dåse konc. Tomatpure
1½-2 dl.bouillon
 
 krydderurter:
1 bdt.Persille
 et par kviste timian
 et par laurbærblade
 
1 bdt.Persille
1-2 fedhvidløg
1 citron reven skal heraf
 
Opskrift:
Snit kalveskiverne i kanten og skær løgene i skiver. Bland mel, slat og peber. Vend kødet heri.

Brun dem hver for sig i olien i en gryde. Brun de skivede løg. Kom skankeskiverne i gryden, hæld hvidvin ved og kog ind i nogle minutter. Rør flåede tomater, tomatpure og bouillon sammen. Kom også det i, kog i 5 minutter.

Bind krydderurtebukketten med bomuldsgarn. Lad en lang snorende hænge ved og kom buketten i. Lad retten snurre ved jævn varme under låg i 1½-2 timer eller til kødet er så mørt, at det nemt løsner sig fra benene.

Persille-hvidløgsblanding:
Hak persille og bland med finthakket hvidløg og citronskal.

Fjern krydderurtebukketten. Anret kødet på et fad. Smag sovsen til og hæld den ved. Drys persille-hvidløgsblanding på hver kødskive.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Osso Buco

karakterer:
Opskriften er vist 26352 gange,
og udskrevet 1018 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dette er kongen af risotto. Den rigtige opskrift. Husk at servere med risotto