Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Basilikumkylling

Basilikumkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Basilikumkylling, billede 4 Basilikumkylling, billede 1 Basilikumkylling, billede 2 Basilikumkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
   
  Basilikumpure:
1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Porresaute:
1 bdt. Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
300 gram Grønne bønner, friske
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
4 Flûte. groft. industrifremstillet
   
   
Opskrift:
Blend basilikumblade og oliven-olie sammen til en grøn puré.

Løft forsigtigt skindet på kyllingestykkerne, og smør stykkerne med halvdelen af basilikumpuréen (gem den anden halvdel til grøntsagerne). Læg skindet på plads, krydr med salt og peber.

Steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time.

Rens, snit og skyl porrerne grundigt. Sautér porrer og bønner i basilikumpuré og vand i ca. 5 min. Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.

Servér ris og flûtes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 45330 gange,
og udskrevet 853 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12528 (2982 kcal)
KJ pr. Pers. 3132 (745 kcal)
Vægt ialt 2782 gram
Vægt pr. Pers. 695 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 450 KJ (107 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

MHJ  -  2010-11-18 07:28:38
Jeg brugte fløde 9% og vi var helt vilde med porresautéen. Bestemt en ret vi laver igen.

Brian  -  2007-02-14 18:25:05
rigtig god

Brian  -  2007-02-14 18:20:56
uhmm lækkert

dj  -  2007-02-10 10:21:58
kan bestemt anbefales

dj  -  2007-02-07 18:34:56
rigtig god mad hvis man bytter fløden ud mednoget lettere er det fedtfattigt