Stegte kapuner (Kapun)

Stegte kapuner (Kapun), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Kapun - Kapuner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 unge kapuner
200 g.smør eller margarine
1 stortløg
2 dl.hvidvin
½ l.fløde
500 g.champignons
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kapunerne istandgøres og ituskæres. Fedtstof brunes ganske let, og det ituskårne løg brunes heri sammen med kødstykkerne. Hvidvinen tilsættes, og ved meget svag varme mørnes kødet nu på ½- ¾ time. Fløden tilsættes, og de rengjorte champignons koges med ca. 10 minutter. Jævnes med lidt mel. Salt og ganske lidt peber tilsættes til sidst.

Kødet kan koges i fedtstof uden at dette brunes og saucen bliver da nærmest som en bechamelsauce. Løget kan da undlades.


karakterer:
Opskriften er vist 9344 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu