Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte kapuner (Kapun)

Stegte kapuner (Kapun), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Kapun - Kapuner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 unge kapuner
200 g.smør eller margarine
1 stortløg
2 dl.hvidvin
½ l.fløde
½ kg.champignons
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kapunerne istandgøres og ituskæres. Fedtstof brunes ganske let, og det ituskårne løg brunes heri sammen med kødstykkerne. Hvidvinen tilsættes, og ved meget svag varme mørnes kødet nu på ½- ¾ time. Fløden tilsættes, og de rengjorte champignons koges med ca. 10 minutter. Jævnes med lidt mel. Salt og ganske lidt peber tilsættes til sidst.

Kødet kan koges i fedtstof uden at dette brunes og saucen bliver da nærmest som en bechamelsauce. Løget kan da undlades.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8495 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu