Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kapuner, stege, farserede

Kapuner, stege, farserede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Kapun - Kapuner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 unge kapuner (kastrerede haner)
1 tsk.salt
1 knsp.peber
 
 Fyld:
100 g.franskbrød uden skorpe
 dl.mælk
20 g.smør eller margarine
1 æg
 salt
 peber
1 løg
1 tsk.persille
100 g.fersk spæk
100 g.olie eller svinefedt
¾ l.vand, mælk eller fløde
 
Opskrift:
Kapunerne istandgøres, benene kan udtages.

Franskbrødet befries for skorpe og udblødes i mælken 15 minutter, det ikke opsugede frahældes. Fedtstoffet smeltes og afbages med brødkrummen, gryden løftes af ilden, og i brøddejen røres det sammenpiskede æg, lidt salt og peber samt det finthakket løg og persille. Kapunerne fyldes hermed. Indmaden af kapunerne kan hakkes og blandes med brøddejen, eller de kan steges i gryden sammen med kapunerne.

Kapunerne opsættes, ombindes med spækskiver og brunes i det varme fedtstof. Kogende vand, mælk eller fløde tilsættes, og stegningen fortsætter ca 1 ¼ time. Skyen sies, skummes og jævnes


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5152 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu