Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grydestegt moskusand

Grydestegt moskusand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Moskusand - Moskusænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 moskus and på ca. 3 kg.
2 æbler
 svesker
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
I (jern) gryde brunes anden på alle sider. Herefter skænkes vand ved. Steger med brystet nedad i 2 timer. Vendes og steger 1 time på ryggen.

Stilles nu til afkøling i fedtskyen til næste dag med brystet nedad, uden låg. Tages op, parteres og lunes i 120 grader varm ovn. Sættes til slut under grill for sprødt skind. Hold øje med grillen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (32 stemmer)

Opskriften er vist 28447 gange,
og udskrevet 890 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gerda Engholm Dam  -  2015-11-13 14:29:39
Jeg troede I havde flere opskrifter på moskusand, sådan læste jeg indledningen.

hen  -  2013-12-18 19:06:25
Anden bliver bedre, hvis man tilsætter ca. ½ fl. hvidvin, der bliver også en bedre sauce.

Anette  -  0000-00-00 00:00:00
Vi brugte denne opskrift i 2004 og gør det igen i 2005. Det er nemt selve juleaften og anden bliver saftig og lækker...

AG  -  0000-00-00 00:00:00
anden blev rigtig god og saftig så opskriften kan varmt anbefales frem for at stege anden i ovnen