Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ungarsk gulash stuvning

Ungarsk gulash stuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :


Ungarsk gulash stuvning, billede 4 Ungarsk gulash stuvning, billede 1 Ungarsk gulash stuvning, billede 2 Ungarsk gulash stuvning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5-600 g.skært oksekød
25 g.Margarine
 
1 spsk.hvedemel
2 tsk.paprika
 
8 dl.vand
2 stk.bouillon terning
1 lille ds.koncentreret tomatpure 70 g.
2 tsk.salt
 lidt peber
 
250 g.gulerødder 4 stk.
200 g.løg 2 stk.
600 g.kartofler 8 stk.
 
Opskrift:
Brun kødet i margarinen. Drys mel og paprika over og rør rundt. Tilsæt vand, tomatpure og bouillon terning salt og peber og bring retten i kog.

Lad den småkoge i ½-1 time under låg, alt efter hvor mørt kødet ønskes.

Vask, skræl og skær grønsagerne i små terninger. Tilsæt grønsagsterningerne og lad det koge yderligere 30-40 minutter til kartoflerne begynder at koge lidt ud og jævner saucen.

Smag til med salt og peber.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (65 stemmer)

Opskriften er vist 62580 gange,
og udskrevet 2036 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morten nefer  -  2017-02-02 18:42:07
Brug rigtige tomater og lav en krydersovs ingen buliontern så ville de bedre kunne genkende retten i ungarn

W.H.  -  2008-12-07 22:46:27
Der mangler kommen

Catstail9nhnetzero  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis det var mig ville jeg brune kødet først leg grønsagernei derefter med lidt vand og lade det hele sludre på svagt blus til kødet er mørt,så krydre det. gulleødder og kartofler gør kød mørt hutigt.