Glaceret skinke

Glaceret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skinke ca. 1,8 kg
 lidt nelliker
 Peberkorn, sorte
 et par laurbærblade
 
1 dl.god sennep
3 appelsiner revet skal heraf
½ dl.rørsukker
 
 evt. tykke appelsinskiver
 
Opskrift:
1 skinke på ca. 1,8 kg koges ca. 40-45 min. med lidt nelliker, sorte peberkorn og et par laurbærblade. Herefter skal skinken trække lun i lagen ca. 5 timer. 1 dl god sennep, revet skal fra 3 appelsiner samt ½ dl rørsukker blandes. Fjern spækket på skinken og gnid skinken ind i glaceringsmassen. Stil skinken i en forvarmet ovn i ca. 10 min ved 225 grader. Brug evt. grillen. Glaceringen er fuldendt, når skinken er mørkebrun. Læg evt. tykke appelsinskiver ved og brug disse til pynt ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 40775 gange,
og udskrevet 1149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-13 20:06:16
1/3 sennep + 2/3 brun farin