Rispilaf

Rispilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :
Rispilaf, billede 4 Rispilaf, billede 1 Rispilaf, billede 2 Rispilaf, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Ris, parboiled 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pil og hak løget fint. Mål ris og vand op i 2 skåle.

Svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre.

Tilsæt så salt, vand og bring det i kog.

Kog risene under låg ved svag varme i ca. 12 minutter eller til al vandet er væk.





karakterer:
Opskriften er vist 61949 gange,
og udskrevet 982 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6297 (1499 kcal)
KJ pr. Pers. 1574 (374 kcal)
Vægt ialt 1248 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 504 KJ (120 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 22.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu