Rispilaf

Rispilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.parboiled ris
100 g.Løg
1 spsk.Olie
 lidt Salt
0.5 stk.Bouillonterning
3.5 dl.Vand
 
Opskrift:
Pil og hak løget fint Mål ris og vand op i 2 skåle

Svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre

Tilsæt så salt, vand og bouillonterning, og bring det i kog

Kog risene under låg ved svag varme i 15 minutter eller til al vandet er væk





karakterer:
Opskriften er vist 59686 gange,
og udskrevet 917 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-05 23:46:04
Der er ikke rigtig nok smag i, prøv med basilikum, eller masser af hvidløg og Oister-sauce, forårsløg, porrer, reven gulerødder og lidt boulion, lidt chili, 1 spk salt, lidt chilli 0g spæd op med hvidvin, så får den en meget bedre smag af "noget".