Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rispilaf

Rispilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.Ris
½ stk.Løg
1 ssOlie
 lidt Salt
½ stk.Bouillonterning
 dl.Vand
 
Opskrift:
Pil og hak løget fint Mål ris og vand op i 2 skåle

Svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre

Tilsæt så salt, vand og bouillonterning, og bring det i kog

Kog risene under låg ved svag varme i 15 minutter eller til al vandet er væk


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 55509 gange,
og udskrevet 877 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

conny  -  2010-03-05 23:46:04
Der er ikke rigtig nok smag i, prøv med basilikum, eller masser af hvidløg og Oister-sauce, forårsløg, porrer, reven gulerødder og lidt boulion, lidt chili, 1 spk salt, lidt chilli 0g spæd op med hvidvin, så får den en meget bedre smag af "noget".