Rispilaf
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løget fint.
Mål ris og vand op i 2 skåle.
Svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre. Tilsæt så salt, vand og bring det i kog. Kog risene under låg ved svag varme i ca. 12 minutter eller til al vandet er væk. |
|
Opskriften er vist 61949 gange,
og udskrevet 982 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne