Kalkungryderet

Kalkungryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kalkun/kylling i tern
5 dl.appelsinjuice
½ terninghønsebouillon
½ appelsin
½ fedhvidløg
 lidt chili
2-3 gulerødder i skiver
½ spsk.maizena
 evt. andre rodfrugter eller gul eller rød peberfrugt
 
Opskrift:
Skræl gulerødder og skær i skiver Snit evt andre grøntsager og skær i mindre stykker Hæld juice og bouillonterning, saften af den halve appelsin og fintsnittet/presset hvidløg i gryden Bring i kog og læg kødet i Kog videre og fjern evt skum Dæmp varmen og tilsæt lidt salt, peber og chili (pulver eller lidt sambal oelek) Lad kødet koge ca 5 minutter under låg Læg gulerødderne mm i og lad simre til disse er nogenlunde møre Jævn om nødvendigt med maizena udrørt i koldt vand.

Server ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 24200 gange,
og udskrevet 605 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en god opskrift