Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkungryderet

Kalkungryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.kalkun/kylling i tern
½ l.appelsinjuice
½ terninghønsebouillon
½ appelsin
½ fedhvidløg
 lidt chili
2-3 gulerødder i skiver
½ spsk.maizena
 evt andre rodfrugter eller gul eller rød peberfrugt.
 
Opskrift:
Skræl gulerødder og skær i skiver Snit evt andre grøntsager og skær i mindre stykker Hæld juice og bouillonterning, saften af den halve appelsin og fintsnittet/presset hvidløg i gryden Bring i kog og læg kødet i Kog videre og fjern evt skum Dæmp varmen og tilsæt lidt salt, peber og chili (pulver eller lidt sambal oelek) Lad kødet koge ca 5 minutter under låg Læg gulerødderne mm i og lad simre til disse er nogenlunde møre Jævn om nødvendigt med maizena udrørt i koldt vand.

Server ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 21920 gange,
og udskrevet 561 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

pernille  -  0000-00-00 00:00:00
det er en god opskrift