Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnstegte revlsben fra Stevns ( Revelsben )

Ovnstegte revlsben fra Stevns ( Revelsben ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 kg.fersk stribet flæsk uden svær
 salt
20-25 stenfri svesker
2-3 storesyrlige æbler(f. eks. Bele De Boskop)
 
Opskrift:
Flæsket skæres ud til revlben ( det kan de sikkert få deres slagter til), som lægges side om side i en bradepande, drysses med salt og sættes nederst i en ca 275 grader varm ovn. Æblerne skylles, deles og befries for kernehus. De skal ikke skrælles, bare skæres i både. Når revlbenene har stegt 1 times tid, lægges æbler og svesker i bradepanden og steger med resten af tiden. Revlsbenene skal stege mindst 2 timer i alt, og de skal vendes temmelig mange gange i løbet af stegetiden, så de bliver ens brune på alle sider. Sveskerne bør vendes, når kødet bliver vendt, så de ikke steger tørre på den ene side. Hvis man syntes, der samler sig lidt for meget fedt i bradepanden, kan man hælde det fra og i stedet tilsætte lidt vand. Disse revlsben skal som allerede nævnt være meget møre og mørkebrune, når de er færdige, og det meste af fedtet skal være stegt af. De kan sagtens steges i forvejen og varmes op i ovnen, lige inden de skal spises. Så skal der bare hældes lidt ekstra vand ved, og opvarmningen bør fåregå ved lav temperatur.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 33711 gange,
og udskrevet 467 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-05-24 17:53:20
Er 275 grader i 2 timer ik alt for meget ?

heban48  -  2011-03-29 10:39:49
Det er dog den mest mærkelige opskrift jeg har set på revlsben

Hans  -  2008-07-15 14:38:34
Kan det fryses ned lige efter er det er lavet.

  -  0000-00-00 00:00:00
sig mig skal det være kul?????