Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Marinerede sild

Marinerede sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

BuffeterRet : Buffeter

Hovedingrediens : SildeFisk

SildHøjtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marinerede sild, billede 4 Marinerede sild, billede 1 Marinerede sild, billede 2 Marinerede sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 storespegesild
 
 Lage:
4 dl.eddike
270 g.sukker
3 dl.vand
2 laurbærblade
5 helesorte peberkorn
5 heleallehånde
 
 Pynt:
 løg
 dild
 tomat
 


Opskrift:

Rens og filetér sildene. Lad dem udvande ca. 4 timer.

Kog eddike, sukker, vand og krydderier sammen et par min. og lad det afkøle.

Lad sildefileterne dryppe godt af, læg dem i lagen og lad dem trække mindst 6 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (32 stemmer)

Opskriften er vist 96650 gange,
og udskrevet 2417 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

evald seemann  -  2018-09-14 20:34:12
min far som var købmand indkøbte store islandske sildefileter i trætønder og min mor marinerede dem til både min fars og min store fornøjelse, min far solgte dem også efter vægt - de marinerede altså


Bjarne  -  2018-02-06 18:22:00
Spegesild er sild der har typisk har ligget i en salt-sukker lage i 5-6 uger.


seemann  -  2017-07-06 16:54:26
brug islandske spegesild og fileleter dem


Carsten Walther  -  2016-04-16 12:38:53
Svært at læse☺️ Men spegesild, er salted sild🙄 Lækker opskrift. Smagsvariandt kommer om 1 mdr😊


mama  -  2013-10-12 16:57:51
er dette de samme som dem man køber hvis du tager dem på glas ? husk at sildene skal være saltede


luluta  -  2013-01-07 10:56:29
Hej igen !Jeg har prøvet opskriften, men opdager at det ikke skal være helt RÅ sild, men derimod saltede ,modnede sild,(saltes i 3 mdr ) som derefter udvandes ifølge opskriften.Det burde nok stå i opskriften ?


luluta  -  2012-12-07 21:53:25
Rå sild !Vores gode gamle viking-sushi ! :-) jeg prøver opskriften, og undrer mig over hvorfor ikke flere forsøger at lave det her selv ? det kan kun blive godt !


torp  -  2010-10-27 11:48:19
NEJ NEJ - sildene skal IKKE steges bagefter - det er jo spegesild - kom ind i kampen ????


John Knudsen  -  2010-10-14 15:05:06
Jeg går ud fra, at sildene skal steges bagetfter?


P  -  2008-12-01 22:55:02
Masser af dild. En god ide er at bruge ½ flaske hvidvin i stedet for vand, hvis man forstår sådan en lille en.


malthe  -  2008-03-07 17:17:27
en smule dild i marinaden er ikke så værst


Per  -  2007-11-19 13:27:22
Husk at flå sildene.