Marinerede sild (hjemmelavet) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 store Spegesild/Saltsild
   
  Eddikelage:
4.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Krydderier:
3 Laurbærblade
30 Peberkorn, sorte
30 Allehånde, hel
15 Enebær, hele
3 Lang peber
3 Piri Piri, tørret Piri Piri er en lille chilipeber som kan købes tørret.
   
  Pynt:
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4703 (1119 kcal)
KJ pr. Pers. 1175 (279 kcal)
Vægt ialt 1005 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 468 KJ (111 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 25.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)