Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Venøbøffer

Venøbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Venøbøffer, billede 4 Venøbøffer, billede 1 Venøbøffer, billede 2 Venøbøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Okseinderlår i meget tynde skiver
 hvidløgssalt
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kødet krydres med hvidløgssalt og friskkværnet peber. Skiverne steges i rigeligt smør på en varm pande i ca. 30 sek. på hver side. Lægges derefter i et opvarmet ildfast fad

Servers med nye kartofler, og din favorit salat, samt brød Er også lækker med græske kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (65 stemmer)

Opskriften er vist 118147 gange,
og udskrevet 1375 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tenna  -  2012-01-19 17:48:12
Er ny i forhold til madlavning, og har ikke så meget mod på sauce. Men med græske kratofler og en god hjemmelavet tzatziki er retten bestemt ikke dårlig.

  -  2011-11-20 15:40:29
Hvad er meget tynde skiver?

Nora 2011-19-8  -  2011-08-19 15:47:34
Roastbeef itynde skiver. Drysses med hvidløgsalt. Steges på pande i marg. 1 min på hver side . Lægges i ovnfast fad .overhældes med smeltet marg. så det dækker helt.Holdes varme i ovn ved 150 gr.ca45 min.Serveres med kogte kartofler og frisk salat. Souce til salat ½ mayonaise ½ cremfraise 1 lille løg ca. 2 strimler asie Finthakket.

Ole  -  2011-01-22 17:32:36
Erstat hvidløgssalt med hvidløg i små tern. Lav en dressing af ymer og a 38, agurker i tern, salt og agurke saft.

Kirsten  -  2010-10-25 18:17:41
Kommer til at tænke på marinerede sild, når jeg smager Mariannes dressing lidt længere nede på siden. Hvis man derimod udskifter karryen med Dijon sennep, synes jeg, det giver en mere velegnet smag til retten.

Henriette  -  2010-09-08 14:38:08
Kryd kødet med hvidløgssalt. Derefter tørsteg det i ca. 30 sek. på hver side..Derefter hældes der fløde over kødet, så det dækker. Bedst at lave det dagen før brug..

Marianne  -  2009-04-20 16:47:36
Til venøbøf hører en karrydressing bestående af creme fraiche, lidt mayonnaise, karry, salt, hakkede løg og hakkede syltede drueagurker. Forholdet mellem ingredienserne må man selv smage sig frem til, men der skal en del drueagurker i. Sovs er enten panden kogt af i smør og det hældes over bøfferne eller panden kogt af med fløde, som også hældes over bøfferne. Lad det stå lidt i ovnen inden servering. Bestemt ingen fedtfattig ret, men skal det være så lad det være!

Dortebsj  -  2009-02-19 20:31:42
koger panden af med fløde det bliver kanon.

jesper  -  2008-06-18 19:03:12
jeg plejer at stege skiverne i rigeligt smør på en varm pande i ca. 30 sek. på hver side. derefter kom væde i sauterpanden. lad det hele stå at små simre i en time.(tilsæt evt. magi tern) herefter tages bøfferne af og der kan laves en kanon sovs af væden. når det skal være rigtig godt kom da lidt fløde i.

Inger  -  2008-01-24 20:35:40
På Venø bruger man stegeskyen som souce. Det smager dejligt. Brug evt hvidløg i stedet for hvidløgssalt.

  -  2007-09-20 12:26:10
kom fløde, van og lidt hvidvin på panden efter bruning, og kom det over kødet, og lad det simre, så får man en kanon lækker sause.

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker ret, men man er nød til at improvosere lidt hvad angår sauce... Det manglede , men ellers ligger den helt bestemt til en 10´er