Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt kotelet

Indbagt kotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagt kotelet, billede 4 Indbagt kotelet, billede 1 Indbagt kotelet, billede 2 Indbagt kotelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
125 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Brøndkarse, frisk
   
Opskrift:
Brun svinekoteletter i smør, krydr med salt og peber. Lad dem afkøle.

Udrul butterdej, ikke for tyndt. Fordel PIKANT på koteletterne og anbring én på hver dejplade. Pak butterdejen godt om koteletterne og pensl med sammenpisket æg.

Sæt dem på bagepapir på en plade og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter, til butterdejen er brun og sprød.

Pynt med brøndkarse og server en blandet grøn salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (51 stemmer)

Opskriften er vist 65886 gange,
og udskrevet 1482 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9456 (2251 kcal)
KJ pr. Pers. 2364 (562 kcal)
Vægt ialt 995 gram
Vægt pr. Pers. 248 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 950 KJ (226 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-08-05 18:00:49
Meget god opskrift. Andet alternativ til kylling som jeg plejer at lave retten med :)

Beth  -  2012-01-25 18:18:05
Bare følg opskriften, den duer! Smager dejligt. Lav evt. lidt dressing / sovs til.

Beth  -  2012-01-24 21:06:58
Nem og velsmagende ret. Flot også til gæster. Måske skal der en lille sovs / dressing til? Kommer an på dem salat man vælger.

Per  -  2012-01-13 17:03:30
For at kunne vise osten på koteletten har vi faktisk vendt den forkert. Butterdej bør altid lægges på samlingen, og det som smøres på kødet bør lægge øverst når først butterdejen lægger på samlingen.

Holm  -  0000-00-00 00:00:00
Simpelhen dejlig fint mad

Tut  -  0000-00-00 00:00:00
Fremragende god.