Struds og broccoli i sur-sød sauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Rør marinaden sammen og lad kødet trække fra ½-2 timer i den.
Rist sesamfrøene et par minutter på en tør pande. Del broccolien i små buketter og broccolistilk og gulerødder i tynde skiver på skrå. Giv ingredienserne til den sur-søde sauce et opkog og smag til med salt og peber. Steg kød og marinade i en hed wok eller stegegryde et par minutter. Tag kødet op og steg broccoli og gulerødder 4-5 min. Tilsæt kød og sauce og varm retten igennem. Server ris til. |
|
Opskriften er vist 6192 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne