Struds og broccoli i sur-sød sauce

Struds og broccoli i sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.strudsefilet i strimler
3 spsk.sesamfrø
 
 Marinade:
0.5 dl.sojasauce
1 fedhakket hvidløg
1 spsk.finthakket frisk ingefær
1 spsk.(sesam-) olie
 
 Grøntsager:
500 g.broccoli
4 gulerødder
1 spsk.olie
 
 Sauce:
5 dl.vand/bouillon
0.5 citron saft heraf
2 spsk.konc. tomatpuré
1 dl.eddike
1.5 spsk.majsstivelse
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Rør marinaden sammen og lad kødet trække fra ½-2 timer i den.

Rist sesamfrøene et par minutter på en tør pande.

Del broccolien i små buketter og broccolistilk og gulerødder i tynde skiver på skrå.

Giv ingredienserne til den sur-søde sauce et opkog og smag til med salt og peber.

Steg kød og marinade i en hed wok eller stegegryde et par minutter. Tag kødet op og steg broccoli og gulerødder 4-5 min. Tilsæt kød og sauce og varm retten igennem.

Server ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 6192 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu