Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekød stegt som vildt

Svinekød stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 1/2 - 2 kg.nakkekam (uden svær)
 
 Marinade:
1 flaskerødvin
1 løg i både
2-3 gulerødder i skiver
1 laurbærblad
5-6 knuste enebær
2 kvistetimian
3-4 stilkepersille
 
 Stegningen:
2 skiverbacon
50 g.margarine
2-3 dl.piskefløde
 ribsgelé
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Læg kødet i en stor skål / gryde sammen med urterne / kryderrierne. Hæld rødvin over og lad det stå et køligt sted natten over. Vend det engang imellem, så al kødet kommer i kontakt med marinaden.

Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Si marinaden. Skær baconen i tern og rist dem i en stegegryde. Smelt margarinen gylden heri og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber og hæld ca. 2 dl af marinaden samt 1 dl af fløden ved. Læg låg på og lad kødet stege mørt i (ca. 1 1/2 time). Tag kødet op og tilsæt resten af fløden. Spæ evt. med lidt mere af marinaden. Jæn sovsen let og smag den til med ribsgelé.

Serveres med kartofler, ribsgelé og evt. waldorff-salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15532 gange,
og udskrevet 364 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu