Chokoladehorn

Chokoladehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Chokoladehorn, billede 4 Chokoladehorn, billede 1 Chokoladehorn, billede 2 Chokoladehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
420 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Glasur:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smørret smeltes og hældes i røreskålen. Mælk, æg, salt og sukker kommes i. Gæren smuldres og røres i, og melet kommes i lidt efter lidt.

Dejen deles i to, og hver del rulles ud til en cirkel, der deles i otte trekanter.
Der lægges et stykke chokolade på hver trekant, der bagefter rulles sammen mod spidsen.

Hornene hæver på en plade i ca. 20 minutter og bages ved 225 grader i 12-15 minutter.

Når hornene er kølet af, skal de pyntes med glasur af flormelis rørt op med vand.

Hornene kan med fordel lunes før servering.


karakterer:
Opskriften er vist 61404 gange,
og udskrevet 1416 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14822 (3529 kcal)
KJ pr. stk. 926 (220 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. stk. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1488 KJ (354 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 16.0 gram
Kulhydrat 46.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pernille  -  2021-03-25 20:02:48
Jeg har ingen forstand på bagning Men da jeg gik i folkeskole, skulle gæren smuldres i lun mælk, men det står der ikke noget om her Så er det uden betydning?

JulOsk  -  2014-04-13 18:25:37
Jeg elsker de her horn. Jeg laver dem hele tiden. Kommer dog ekstra chokolade i og pynter med perlesukker istedet, men det rent smag og behag.

Marie Thøgersen  -  2012-05-13 14:18:53
Jeg synes der skal være mindre chokolade i. Jeg tog 100g. i stedet for 200g. Hornene smager meget godt, med de hundrede gram.

maja  -  2010-12-04 22:24:07
de smager super godt og jeg ville anbefae nutella istedet for chokolade

julia  -  2009-10-02 15:49:28
hmm.. lækre men lidt for meget chokolade jeg kan anbefale æblemos som et alternativ og gulerodscream til de lidt sundere.

Amalie  -  2008-05-13 14:28:18
Der var alt for met chockolade og den smagte total dårlig!

  -  2008-03-16 18:39:49
men jeg anbefaler chokolade sconesne

Christine  -  2008-03-16 18:39:02
det smager også super godt med nutella.

Sizz  -  2007-11-28 16:18:37
Hvor mange bliver der.?

alexandra og melissa  -  0000-00-00 00:00:00
kan man bruge nutella istedet for chokolade

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
2 x 8 = 16 stykker

Nanna og Mille  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange bliver der?

Sofie  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg syndtes at de er rigtig gode og der er rigelig med chokolade i

Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan næsten ikke smage chokoladen, så jeg ville sige at man giver den lidt exstra.