Chokoladehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
420 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Glasur:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14822 (3529 kcal)
KJ pr. stk. 926 (220 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. stk. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1488 KJ (354 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 16.0 gram
Kulhydrat 46.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)