Rumsteak - Kødstrimler af oksehalestykket med korender

Rumsteak - Kødstrimler af oksehalestykket med korender, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.strimler af oksehalestykket bundet sammen til en steg, men uden spæk
1 stortsk. hivdløg
150 g.korender
2 glasMedoc vin
1 krukkegele af Medoc vin
 purløg
 smør
 salt
 groft peber
 
Opskrift:
Sæt korenderne i blød i Medoc vinen i adskillige timer. Forvarm ovnen 200 grader. gnid stegen med hvidløg, kom temmelig meget groft peber på. Anbring stegen i et ovnfast smurt fad, lad den stege 45 min. Efter stegning lægges stegen i et andet fad og holdes varm. I stegefadet smeltes kødsaften sammen med Medoc vingeleen, kom salt på og varm fadet i 5 min med korenderne i, tilsæt lidt smør. Skær kødstrimlerne fri og anbring dem på serveringsfadet, kom salt på og dæk stegen med vingeleen og korenderne. Strø klippet purløg over og server.





karakterer:
Opskriften er vist 7729 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu