Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig)

Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 4 Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 1 Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 2 Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 blomkål
 Små gulerødder
6 kartofler
2 dl.kvark
2 dl.revet mager ost
 Cayennepeber
6 skiverhamburgerryg
 
 
Opskrift:
Grøntsagerne koges møre.

Kvark og revet ost røres sammen til sovs, som krydres med cayennepeber.

Anret grønsagerne, hæld ostesovsen over, server med hamburgerryg





karakterer:
Opskriften er vist 69119 gange,
og udskrevet 1492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-07 11:06:27
Vi prøvede at varme saucen, den skilte helt vildt, og da vi puttede osten i blev det en stor klump, så jeg ville sige at den ikke kan opvarmes.

  -   2005-01-01 01:01:01
- Jeg satte grønsagerne med ostesovsen i 200graders ovn i ca. 4-5 min., til osten smelter.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan ostesovsen opvarmes?