Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig)

Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 4 Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 1 Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 2 Hamburgryg med blomkål og ostesovs (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 blomkål
 Små gulerødder
6 kartofler
2 dl.kvark
2 dl.revet mager ost
 Cayennepeber
6 skiverhamburgerryg
 
 
Opskrift:
Grøntsagerne koges møre.

Kvark og revet ost røres sammen til sovs, som krydres med cayennepeber.

Anret grønsagerne, hæld ostesovsen over, server med hamburgerryg


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (28 stemmer)

Opskriften er vist 61754 gange,
og udskrevet 1438 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2011-04-07 11:06:27
Vi prøvede at varme saucen, den skilte helt vildt, og da vi puttede osten i blev det en stor klump, så jeg ville sige at den ikke kan opvarmes.

Eva  -  0000-00-00 00:00:00
- Jeg satte grønsagerne med ostesovsen i 200graders ovn i ca. 4-5 min., til osten smelter.

Flemming B  -  0000-00-00 00:00:00
Kan ostesovsen opvarmes?