Halver kyllingerne og læg dem i en smurt, ikke for stor bradepande. Hak løg og hvidløg meget fint og bland det i smørret sammen med krydderierne. Smør blandingen på kyllingestykkerne og sæt bradepanden i en 225 grader varm ovn i ca 50 min. Dæk evt. med folie.
Striml salaten og skær forårsløget i meget tynde skiver. Hak porre og peberfrugt fint og skær avocado i terninger. Kom lucernespirerne i og hæld dressingen over.
Drys kyllingerne med smuttede, hakkede mandler og server starks sammen med salaten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(17 stemmer)
Opskriften er vist 66192 gange, og udskrevet 935 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 smager godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider