Gæren røres ud i lidt af den lunkne mælk. Alle ingredienser blandes, og dejen piskes sammen, til den er ensartet. Sæt den til hævning et lunt sted ½ times tid.
Varm æbleskivepanden op, kom lidt smeltet smør i hvert hul, og fyld dem halvt op med dej. Når æbleskiven er begyndt at stivne på undersiden, vendes de, så de bliver runde. Varmen skal være så tilpas, at æbleskiverne bliver gennembagt, samtidig med at de bliver gyldne. Jo hyppigere du vender/triller dem under bagningen, jo rundere bliver de.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(32 stemmer)
Opskriften er vist 119702 gange, og udskrevet 3577 gange.
Energi:
KJ total 7773 (1850 kcal)
KJ pr. stk. 259 (61 kcal)
Vægt ialt 871 gram
Vægt pr. stk. 29 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 892 KJ (212 kcal) Protein 5.0 gram Fedt 10.0 gram Kulhydrat 26.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
michael wessberg - 2018-11-25 22:05:11 Det var en god opskrift Det er blevet fine
Dennis Vogelius - 2017-12-07 17:26:29 Prøvede denne opskrift, men der er et eller andet, der bare ikke var godt.
Lavede 2 pander, og resten af dejen og de færdige æbleskiver gik til hønsene :(
Maria - 2013-01-19 19:57:19 Meget tung dej. De var meget rå indeni selvom de havde været på panden meget længe.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider