Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indbagt pølser

Indbagt pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
ReceptionRet : Reception - Diverse reception

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagt pølser, billede 4 Indbagt pølser, billede 1 Indbagt pølser, billede 2 Indbagt pølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
15 gram Gær
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
16 Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
   
Opskrift:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Lav en dej af den udrørte gær og de resterende ingredienser. Rul dejen ud til en cirkel med en kagerulle og del i 16 dele gennem midten.

Læg en cocktailpølse (Ikke fra dåse) på hver del, der rulles fra den brede ende mod spidsen.

Hæver 10-15 minutter Pensles med æg og bages 15 minutter ved 220 grader C alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (36 stemmer)

Opskriften er vist 91342 gange,
og udskrevet 2373 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6237 (1485 kcal)
KJ pr. stk. 389 (92 kcal)
Vægt ialt 605 gram
Vægt pr. stk. 37 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1031 KJ (245 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 30.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

linda  -  2009-02-27 17:51:16
Nu har jeg ikke lavet dejen endnu, men der er en tendens til at putte for meget mel i dej herhjemme, for det har man lært. Dej må gerne være meget klistret. For at forhindre dejen i at hænge fast, drysser man rullen og hænder undervejs med mel mens man forarbejder den. Det kræver lidt øvelse og tager måske lidt længere tid, men så bliver resultatet også godt. brødet bliver mere saftigt og holder længere, end normalt brød med ekstra mel i. Men det siger næsten også sig selv... Jeg ville bare dele ud af mine erfaringer, ikke være bedrevidende :)

  -  2009-02-17 16:09:07
skal dejen ikke hæve inden den rulles ud?

Mathilde  -  2008-07-07 15:55:13
Jeg brugte brunch-pølser i staedet for, og det blev rigtigt godt. HUSK det ekstra mel - ellers duer det ikke. Rigtig god opskrift :)

Amalie Svane  -  2008-06-18 21:03:05
DE ER DE BEDSTE!!!

tøserne!  -  2008-03-21 10:53:32
mmm... vi har aldrig smagt noget bedre, de var helt perfekte, alt passede og de smagte rigtig godt, kan sakkens anbefales til alle. Super!

michelle C.  -  2007-10-31 14:45:07
super opskrift det var lige den jeg ledte efter

Fru Zedeler  -  2007-05-01 11:04:29
Der mangler mel for at dejen kan rulles ud, brug ca 250g og lidt ekstra til bordpladen. TIP ! Prøv brunchpølser i stedet for Cocktailpølser

Birgitte  -  2007-02-01 13:17:00
De er altså bare gode

Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
Super opskrift - knægten har lige fået en ny yndligsret

simon  -  0000-00-00 00:00:00
jeg lave dem i går og nu laver jeg dem igen DE ER BEDST

Til marie :  -  0000-00-00 00:00:00
Du kunne jo have skrevet hvor meget mel og salt du så syntes der skulle i ?

marie  -  0000-00-00 00:00:00
der er lidt for meget salt og lidt for lidt mel ellers er det en ok opskrift

Michelle  -  0000-00-00 00:00:00
Det er de bedste pølsehorn i verden!!!