Kommentarer
linda - 2009-02-27 17:51:16 Nu har jeg ikke lavet dejen endnu, men der er en tendens til at putte for meget mel i dej herhjemme, for det har man lært. Dej må gerne være meget klistret. For at forhindre dejen i at hænge fast, drysser man rullen og hænder undervejs med mel mens man forarbejder den. Det kræver lidt øvelse og tager måske lidt længere tid, men så bliver resultatet også godt. brødet bliver mere saftigt og holder længere, end normalt brød med ekstra mel i. Men det siger næsten også sig selv... Jeg ville bare dele ud af mine erfaringer, ikke være bedrevidende :)
- 2009-02-17 16:09:07 skal dejen ikke hæve inden den rulles ud?
Mathilde - 2008-07-07 15:55:13 Jeg brugte brunch-pølser i staedet for, og det blev rigtigt godt. HUSK det ekstra mel - ellers duer det ikke. Rigtig god opskrift :)
Amalie Svane - 2008-06-18 21:03:05 DE ER DE BEDSTE!!!
tøserne! - 2008-03-21 10:53:32 mmm... vi har aldrig smagt noget bedre, de var helt perfekte, alt passede og de smagte rigtig godt, kan sakkens anbefales til alle.
Super!
michelle C. - 2007-10-31 14:45:07 super opskrift det var lige den jeg ledte efter
Fru Zedeler - 2007-05-01 11:04:29 Der mangler mel for at dejen kan rulles ud, brug ca 250g og lidt ekstra til bordpladen. TIP ! Prøv brunchpølser i stedet for Cocktailpølser
Birgitte - 2007-02-01 13:17:00 De er altså bare gode
Thomas - 0000-00-00 00:00:00 Super opskrift - knægten har lige fået en ny yndligsret
simon - 0000-00-00 00:00:00 jeg lave dem i går og nu laver jeg dem igen DE ER BEDST
Til marie : - 0000-00-00 00:00:00 Du kunne jo have skrevet hvor meget mel og salt du så syntes der skulle i ?
marie - 0000-00-00 00:00:00 der er lidt for meget salt og lidt for lidt mel ellers er det en ok opskrift
Michelle - 0000-00-00 00:00:00 Det er de bedste pølsehorn i verden!!!
|