Krabbesalat

Krabbesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Krabbesalat, billede 4 Krabbesalat, billede 1 Krabbesalat, billede 2 Krabbesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Krabbekød. konserves 1 ds. krabbekød vejer 121 gram drænet vægt
2 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Hæld væden fra krabberne. Del kødet i mindre stykker. Fjern evt. "flipstiver". Hak æggene. Optø ærterne. Rør dressingen sammen. Bland fyldet i dressingen. Pynt med fintklippet purløg.

Tips:

Variation: Krabber kan udskiftes med rejer, hummer, langusterhaler. Ærter med rå champignonskiver, avocado skåret i terninger eller aspargesstykker.


karakterer:
Opskriften er vist 134778 gange,
og udskrevet 2363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4883 (1162 kcal)
KJ pr. Pers. 1220 (290 kcal)
Vægt ialt 516 gram
Vægt pr. Pers. 129 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 946 KJ (225 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

John  -  2021-03-31 02:13:44
Fatter ikke hvad ærter har at gøre i en krabbesalat! Totalt smag misforståelse.

Otto Kjærgaard  -  2020-10-06 11:28:34
Dejligt med en krabbesalat uden surimi. Det krabbesalat, der sælges i supermarkeder fortjener ikke betegnelsen krabbesalat, det indeholder meget mere surimi end krabbekød. Den her oskrift er god. Har man mulighed for at få fat på friskfangede taskekrabber, og tage krabbekødet fra dem, så bliver den endnu bedre.