Krabbesalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 ds. Krabbekød. konserves 1 ds. krabbekød vejer 121 gram drænet vægt
2 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4883 (1162 kcal)
KJ pr. Pers. 1220 (290 kcal)
Vægt ialt 516 gram
Vægt pr. Pers. 129 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 946 KJ (225 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)