Samosaer

Samosaer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Oprindelsesland : Sydafrika

SydafrikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.filodej
225 g.finthakket stegt lam eller kylling
225 g.letkogte blandede grønsager i tern
1 finthakket løg
2 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.gurkemeje
2 finthakkede friske, grønne chili uden kerner
1 tsk.frisk revet ingefær
1 tsk.garam masala
4 finthakkede forårsløg
1 spsk.friske, hakkede korianderblade
 olie
 citron- eller limesaft
 salt
 
Opskrift:
Varm olien på panden, og svits løgene til de er bløde. Derefter tilsættes kød og grønsager under omrøring.

Tilsæt hvidløg, gurkemeje, chili og ingefær, smag til med salt. Kog ved svag varme, til det er kogt sammen.

Tilsær garam masala, forårsløg og korianderblade. Tilsæt lidt citron- eller limesaft. Rør rundt og sluk derefter for varmen.

Skær dejen ud i striber på ca 25 x 9 cm. En spsk af fyldet lægges på midten og de foldes i en trekant. Luk kanterne med lidt vand.

Læg samosaerne på en smurt bageplade og bag dem i ca. 8 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 30604 gange,
og udskrevet 828 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det var en rigtig hod opskrift.. Tak for det