Samosaer
Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester) Oprindelsesland : Sydafrika Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien på panden, og svits løgene til de er bløde. Derefter tilsættes
kød og grønsager under omrøring.
Tilsæt hvidløg, gurkemeje, chili og ingefær, smag til med salt. Kog ved svag varme, til det er kogt sammen. Tilsær garam masala, forårsløg og korianderblade. Tilsæt lidt citron- eller limesaft. Rør rundt og sluk derefter for varmen. Skær dejen ud i striber på ca 25 x 9 cm. En spsk af fyldet lægges på midten og de foldes i en trekant. Luk kanterne med lidt vand. Læg samosaerne på en smurt bageplade og bag dem i ca. 8 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 31003 gange,
og udskrevet 833 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2005-01-01 01:01:01 Det var en rigtig hod opskrift.. Tak for det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne