Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tykstegfilet med aspargeskartofler

Tykstegfilet med aspargeskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.tykstegsfilet
600 g.aspargeskartofler
1 bdt.broccoli
 Evt. hvidløg
 
Opskrift:
Kødet brunes 12-15 minutter, eller til fedtet er gyldent, midt i ovnen (bedst på ovnrist over en bradepande) ved 225 grader.

Herefter tages kødet ud af ovnen og krydres med salt og peber og evt. hvidløg. Bouillon hældes i bradepanden. Dæmp varmen til 175 grader og steg videre til stegetermometeret viser ca. 60 grader. Tag stegen ud og lad den hvile i ca. 15 minutter inden den skæres for.

Kog bradepanden af og lav en god kraftig sauce. Aspargeskartoflerne koges og pilles. Broccolien brækkes i små buketter, koges let og serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19388 gange,
og udskrevet 523 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Shc   -  2017-05-18 14:36:20
Ca. 6 minutter

Conny  -  2010-02-25 21:45:21
Hvor lang tid skal tykstegsfilet (stykvis) steges på begge sider?????