Tykstegfilet med aspargeskartofler

Tykstegfilet med aspargeskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.tykstegsfilet
600 g.aspargeskartofler
1 bdt.broccoli
 Evt. hvidløg
 
Opskrift:
Kødet brunes 12-15 minutter, eller til fedtet er gyldent, midt i ovnen (bedst på ovnrist over en bradepande) ved 225 grader.

Herefter tages kødet ud af ovnen og krydres med salt og peber og evt. hvidløg. Bouillon hældes i bradepanden. Dæmp varmen til 175 grader og steg videre til stegetermometeret viser ca. 60 grader. Tag stegen ud og lad den hvile i ca. 15 minutter inden den skæres for.

Kog bradepanden af og lav en god kraftig sauce. Aspargeskartoflerne koges og pilles. Broccolien brækkes i små buketter, koges let og serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 21683 gange,
og udskrevet 558 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-18 14:36:20
Ca. 6 minutter

  -   2010-02-25 21:45:21
Hvor lang tid skal tykstegsfilet (stykvis) steges på begge sider?????