Kommentarer
Anne - 2017-09-15 18:19:48 Hvordan opbevarer jeg kagen uden af marrencen bliver helt blød?
j - 2013-05-25 09:39:25 skal det ikke være hårdt det oven på. og ikke blødt
Dalia - 2013-01-07 15:39:42 min mor lige bagt den, den smager såå godt især det nederste stykke af kagen/bunden! hvis du læser det her mor så i love you!
majsen - 2011-09-17 13:33:18 lav dem i små forme , jeg har lavet halv dej med nødder og kakao og resten som oplyst i opskriften , bare mums
- 2011-05-08 11:37:14 jeg glemte at komme sukker i marengsen så den blev lige som blød pap (uff)
kan man lægge noget nyt marengs på og bage det med over varme uden kagen tager skade
Louise - 2010-08-03 14:14:04 kagen skal kun i 15 minutter, uden marengs, og derefter i 15 minutter, med maremgs.
- 2010-06-16 18:38:58 kan man godt bruge skummetmælk i stedet for sødmælk=?
- 2010-05-08 11:22:18 man behøver ikke smelte smørret, men man kan godt
Rikke - 2010-05-06 16:20:39 Nej smørret skal ikke smeltes, men være så blødt at sukkeret kan røres ud i det.
grethe - 2010-04-20 14:16:49 kan man bage den dagen i forvejen??
- 2010-04-18 13:32:31 Skal smørret smeltes eller hvad?
Rikke - 2010-04-04 11:17:37 Der er bare den bedste kage jeg nogle sinden har lavet, UHM den er god
vibe - 2009-12-11 13:26:31 det er en go kage der hvor der er børn
kirsten - 2009-03-08 11:53:49 den smager bare lækket
for sjov skyld kan men putte frugt farve i marengsen
så bliver det ligt sjovere
Connie - 2009-02-18 12:23:20 Kan skæres over og lægges sammen med div. frugter og flødeskum. Festlig lagkage.
Else Andersen - 2007-03-25 21:50:29 lækker kage af god gammeldags slags.
kamma - 0000-00-00 00:00:00 kagen bliver ekstra god ved 100 g kokosmel uhm dejligt
akp - 0000-00-00 00:00:00 Skal smør være smeltet eller hvad?
Mette - 0000-00-00 00:00:00 Det er en lækker kage, men prøv at tilsætte 100 g kokosmel i marengsen, så bliver den ekstra lækker.
|