Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Lammefillet med broccoli og røde ris i radicciosalat ( Fedtfattig )

Lammefillet med broccoli og røde ris i radicciosalat ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød

LammefiletFedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600-800 g.lammefilet (alternativt lammemørbrad)
 
 Marinade:
2 dl.balsamico
 Et par fed finthakkede hvidløg (eller antal efter smag og behag)
 frisk citronsaft fra 1 citron
1 buketfrisk mynte (hakkes fint)
1 buketfrisk basilikum, hakkes fint
 
 Et radicciosalathoved
2 dl.røde ris
 
1 bundtbroccoli, delt i halvstore buketter
 bredbladet persille til pynt
 


Opskrift:

Lammefilet'en steges på en pande med en god belægning 5-8 minutter på hver side, alt efter hvor rød man ønsker filet'en.

Risen koges efter anvisning på posen. Salaten deles og skylles og risen anrettes herpå.

Overhæld broccolien med kogende vand og kom lidt salt ved. Lad den koge i 2 minutter, så bevarer den sprødheden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13752 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nikolaj  -  2008-11-30 14:29:04
hvorfor ikke dampe broccolien....