Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammefillet med broccoli og røde ris i radicciosalat (Fedtfattig)

Lammefillet med broccoli og røde ris i radicciosalat (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600-800 g.lammefilet (alternativt lammemørbrad)
 
 Marinade:
2 dl.balsamico
 Et par fed finthakkede hvidløg (eller antal efter smag og behag)
 frisk citronsaft fra 1 citron
1 buketfrisk mynte (hakkes fint)
1 buketfrisk basilikum, hakkes fint
 
 Et radicciosalathoved
2 dl.røde ris
 
1 bundtbroccoli, delt i halvstore buketter
 bredbladet persille til pynt
 
Opskrift:
Lammefilet'en steges på en pande med en god belægning 5-8 minutter på hver side, alt efter hvor rød man ønsker filet'en.

Risen koges efter anvisning på posen. Salaten deles og skylles og risen anrettes herpå.

Overhæld broccolien med kogende vand og kom lidt salt ved. Lad den koge i 2 minutter, så bevarer den sprødheden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15140 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

nikolaj  -  2008-11-30 14:29:04
hvorfor ikke dampe broccolien....