Mandelpanerede wienerschnitzler

Mandelpanerede wienerschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mandelpanerede wienerschnitzler, billede 4 Mandelpanerede wienerschnitzler, billede 1 Mandelpanerede wienerschnitzler, billede 2 Mandelpanerede wienerschnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 wienerschnitzler
1 æg
60 g.grofthakkede mandelflager
4 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 smør til stegning
 
Opskrift:
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland mandelflager, mel, salt og peber på en tallerken. Vend først schnitzlerne i æg - derefter i mandelflagerne. Steg dem i smør på panden - ca. 4 minutter på hver side.

Denne ret smager dejligt sammet med dampet spinat og pillede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 26085 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu