Tortelini

Tortelini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Tortellini

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Tortelini, billede 4 Tortelini, billede 1 Tortelini, billede 2 Tortelini, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.tortellini
 
 margarine eller olie
500 g.oksefars
1 løg
2 fedhvidløg
2.5 dl.bouillon eller vand
150 g.tomatpasta
 paprika
 timian
 basilikum
 salt
 peber
 
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kog tortellinien i vand med lidt salt.

Brun kødet i en gryde sammen med løg og hvid løg. Tilsæt bouillon eller vand og tomatpasta. Krydr med paprika, timian, basilikum, salt og peber.

Kom tortellinien i et ovnfast fad, hæld kødsovsen over og til sidst fløden.

Sættes i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i 15 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (30 stemmer)

Opskriften er vist 68602 gange,
og udskrevet 1409 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Carsten Pihl   -  2021-03-25 16:49:03
Med hensyn til krydderier så brug 1 spsk basilikum 1 spsk timian 1 spsk paprika Smages til med salt og peber Så bliver smager helt perfekt

  -  2010-03-19 22:40:20
Hvad er tomatpasta?

  -  2009-02-17 13:39:23
du kan også købe tortelini med ostefyld(det smager ikke så meget af ost):)

Per  -  2008-03-16 13:16:25
Kan Tortelini fås uden fyld, er der nogend er ved det?? For jeg syntes der bliver rigeligt med kød i hvert fald hvis det skal være kødfyld, de findes også med bla. spinat, og så er det måske ok. Jeg brugte dog 500 g. tortellini i stedet for 250 g. og tomatpasta går jeg ud fra er koncentreret tomatpure.