Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vanilliekranse 02

Vanilliekranse 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Vanilliekranse 02, billede 4 Vanilliekranse 02, billede 1 Vanilliekranse 02, billede 2 Vanilliekranse 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
3 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
375 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
Opskrift:
Mel og sukker blandes godt, malede mandler, vanille, smør og æggeblommer tilsættes, og dejen æltes godt. Hviler koldt til næste dag.

Køres gennem kødmaskinen med kagesæt på, snittes i små stænger, der formes til kranse.

Bages på smurt bageplade ved jævn varme 175 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter.

Beskrivelse:
Se kokkens favorit på Vaniljekranse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (61 stemmer)

Opskriften er vist 76152 gange,
og udskrevet 3556 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 26376 (6280 kcal)
KJ pr. Portion 26376 (6280 kcal)
Vægt ialt 1307 gram
Vægt pr. Portion 1307 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2018 KJ (480 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 28.6 gram
Kulhydrat 51.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-01-09 17:41:18
Rigtig god opskrift,den bedste jeg har prøvet nogensinde..De har fået meget ros

sofie  -  2008-12-07 13:12:03
hvorfor venter man til næste dag?

  -  2008-11-05 22:18:23
Kan man godt bruge en pose hvor man klipper en stjerneformet ende på til udforming af kransene?

Sidsel  -  2007-12-22 16:02:05
Hjælp Har brugt en anden opskrift....men.. håber I kan hjælpe mig. Har lavet en deig hvor jeg har brugt:5 dl. mel,200g bechel oljemargarine isteden for Smør/margarine,1 dl. sukker.en såsk.vanilliesukker,en æggeblomme og 25 g.mandler.1 time koldt i Køleskabet.Kan ikke få samlet dejgen til at rulle ud i stænger. Hvad kan jeg gøre for at beholde dejgen isteden for at smide det ud?

peterm  -  2006-12-06 18:16:31
en god smag

mette jørgensen  -  0000-00-00 00:00:00
jeg er vil med vanillie kranse

Anonym  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange kranse bliver der cirka?

Cqdesign  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for kødmaskine, så kan man bruge en sprøjtepose med en stjernetyl. Her skal dejmassen dog ikke være kold.

Sprutte  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man ikke har en kødmaskine, hvad kan man så bruge i stedet?

Benni  -  0000-00-00 00:00:00
fed opskrift

vil ik sig det...  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig god opskrift

kitt  -  0000-00-00 00:00:00
brugte hasselnødder istedet for mandler

Kaja  -  0000-00-00 00:00:00
God opskrift !