Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbragryde

Mørbragryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
½ dl.tomatpure
½ dl.soya
 dl.vand
1 dl.ananasvæde
2 spsk.hvidvinseddike
1 løg
1 ds.ananas i stykker
15 cm.agurk
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær kødet i ca. 1 cm. tykke skiver. Bland tomatpure, soya, vand, ananasvæde og vineddike i en gryde. Lad saucen koge op. Skræl og hak løget. Kom det ned i gryden. Læg kødet ned i den kogende sauce. Kog i ca. 5 minutter. Skræl agurken og del den på langs. Grav kernerne ud med en ske. Skær agurken i halvmåner. Kom ananas og agurk op i gryden. Giv det hele et opkog og smag evt. til med salt og peber.

Server med ris eller pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 36985 gange,
og udskrevet 696 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-10-07 08:00:42
Kan det være rigtig at kødet ikke skal brunes før det kommes i saucen I.L.