bagekartofler delt i både 6 bagekartofler delt i både
saft fra 1 citron saft fra 1 citron
god olivenolie god olivenolie
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Brun kød og kartofler i en jerngryde med låg. Kom lidt ekstra olie og citronsaft ved. krydr med salt og peber. Sæt gryden i en 150 grader varm ovn i Ca. 40 minutter. Server med grøn salat og et køligt glas rosévin.
Tips:
På Kreta har de stengryder med låg, der virker som en slags trykkoger - dog bliver kødet stegt og ikke kogt. Brug en solid jerngryde i stedet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 22639 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider