Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt kalvekotelet med kartofler

Stegt kalvekotelet med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Kreta

KretaIndsendt :



Ingredienser:
6 småkalvekoteletter
6 bagekartofler delt i både
 saft fra 1 citron
 god olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Brun kød og kartofler i en jerngryde med låg. Kom lidt ekstra olie og citronsaft ved. krydr med salt og peber. Sæt gryden i en 150 grader varm ovn i Ca. 40 minutter. Server med grøn salat og et køligt glas rosévin.

Tips:

På Kreta har de stengryder med låg, der virker som en slags trykkoger - dog bliver kødet stegt og ikke kogt. Brug en solid jerngryde i stedet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22117 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu