Stegt kalvekotelet med kartofler

Stegt kalvekotelet med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Kreta

KretaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 småkalvekoteletter
6 bagekartofler delt i både
1 citron saft heraf
 god olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Brun kød og kartofler i en jerngryde med låg. Kom lidt ekstra olie og citronsaft ved. krydr med salt og peber. Sæt gryden i en 150 grader varm ovn i Ca. 40 minutter. Server med grøn salat og et køligt glas rosévin.

Tips:

På Kreta har de stengryder med låg, der virker som en slags trykkoger - dog bliver kødet stegt og ikke kogt. Brug en solid jerngryde i stedet.





karakterer:
Opskriften er vist 25601 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu