Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola

Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :


Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, billede 4 Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, billede 1 Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, billede 2 Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 stk.kalvekoteletter á 150 g skåret af kalvekam
 olie
 
200 g.Gorgonzola
4-8 skiverParmaskinke
 
500 g.grønne bønner
4 forårsløg
1 fedhvidløg
 spsk.olivenolie til stegning
2 spsk.hakket frisk oregano
 salt
 peber
 
400 g.pasta (f.eks. fettuccine eller linguine)
 
4 spsk.tomatpesto (kan købes færdiglavet)
 
Opskrift:
Kødet:
Kalvekoteletterne tørres med lidt køkkenrulle og brunes på begge sider på en pande i lidt olie. Tag koteletterne af panden og krydr dem med salt og peber, læg tynde skiver gorgonzola på hver kotelet og svøb parmaskinken omkring, så koteletten er helt indpakket. Steg så koteletterne færdige i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 6-8 minutter.

Bønner:
Bønnerne renses, skylles og snittes i 2 cm stykker. Forårsløgene skylles og snittes fint, hvidløget snittes fint og blandes med forårsløgene. Varm en sautérpande eller wok op med lidt olivenolie, steg først løgene til de er blanke, tilsæt så bønnerne og steg dem 2-3 minutter. Til sidst tilsættes den hakkede oregano og smag til med salt og peber.

Pasta:
Kog pasta efter anvisningen på emballagen. Vend den med tomatpesto og server straks.

Tilbehør:
I stedet for pasta kan også bruges en risotto eller stegte kartofler. Et godt stykke brød er altid velegnet tilbehør. Skal det være italiensk, kunne Brushcetta* være en god ting.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 47804 gange,
og udskrevet 2427 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bente  -  2015-10-31 18:18:23
Vi brugte kalvesteaks og det var bare OK, smagte rigtig dejligt

Hans Norge  -  2013-01-16 12:49:31
Vældig fin og velsmagende ret, især de letstegte løg og bønner gjores stor lykke. Vi fik retten med bådkartofler og en god rødvinssauce til,det var helt perfekt

Bjarne  -  2009-09-19 11:28:21
Pragtfuld bønneret - vi erstatter ofte forårsløg med porrer - det gør den ikke ringere.

Karen  -  2007-10-26 20:26:00
Smager virkelig godt, især bønnerne er gode som tilbehør. Vi manglede ikke sauce. Vi fik stegte kartoffelbåde til.

jørgen  -  0000-00-00 00:00:00
er noget som er godt, men kunne godt bruge en god sose opskrift til den