Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt kalvekotelet

Fyldt kalvekotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter
1 spsk.olivenolie
15 g.smør
250 g.svampe
1 bdt.frisk rosmarin
1 bdt.frisk salvie
100 g.flødeost - gerne light
 salt
 peber
 
Opskrift:
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie og smør. Lad dem afkøle og skær en lomme i siden på hver kotelet.

Brun de rensede svampe i resten af fedtstoffet på panden og hak dem derefter i foodprocessor sammen med lidt salvie og rosmarin. Rør flødeosten i, smag til med salt og peber og fyld blandingen i koteletterne med en teske eller en sprøjtepose.

Læg dem i ildfast fad og steg dem færdige i ovnen ca. 12 min ved 200 grader C.

Server med kartofler eller pasta og grønsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14207 gange,
og udskrevet 481 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia Sørensen  -  0000-00-00 00:00:00
Mums - det er rigeligt at hakke champignonerne fint inden de kommes på panden i stedet for at hakke dem bagefter