Fyldt kalvekotelet

Fyldt kalvekotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
1 spsk.olivenolie
15 g.smør
250 g.svampe
1 bdt.frisk rosmarin
1 bdt.Salvie, frisk
100 g.flødeost - gerne light
 salt
 peber
 
Opskrift:
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie og smør. Lad dem afkøle og skær en lomme i siden på hver kotelet.

Brun de rensede svampe i resten af fedtstoffet på panden og hak dem derefter i foodprocessor sammen med lidt salvie og rosmarin. Rør flødeosten i, smag til med salt og peber og fyld blandingen i koteletterne med en teske eller en sprøjtepose.

Læg dem i ildfast fad og steg dem færdige i ovnen ca. 12 min ved 200 grader C.

Server med kartofler eller pasta og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 16399 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Mums - det er rigeligt at hakke champignonerne fint inden de kommes på panden i stedet for at hakke dem bagefter