flødeost - gerne light100 g. flødeost - gerne light
salt salt
peber peber
Opskrift:
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie og smør.
Lad dem afkøle og skær en lomme i siden på hver kotelet.
Brun de rensede svampe i resten af fedtstoffet på panden og hak dem derefter i foodprocessor sammen med lidt salvie og rosmarin. Rør flødeosten i, smag til med salt og peber og fyld blandingen i koteletterne med en teske eller en sprøjtepose.
Læg dem i ildfast fad og steg dem færdige i ovnen ca. 12 min ved 200 grader C.
Server med kartofler eller pasta og grønsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14437 gange, og udskrevet 486 gange.
Kommentarer
Pia Sørensen - 0000-00-00 00:00:00 Mums - det er rigeligt at hakke champignonerne fint inden de kommes på panden i stedet for at hakke dem bagefter
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider