Sprængt kalvetunge med skyrnet smør

Sprængt kalvetunge med skyrnet smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 sprængt kalvetunge, ca. 1-1,5 kg
 
 kogning:
1 lillegulerod
1 løg
1 porre
1 kvisttimian
1 laurbærblad
 lidt sort peberkorn
 
 skyrnet smør:
1 citron saften heraf
 tilsvarende mængde vand
125 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvetungen sættes over i en gryde med koldt vand, så det dækker, og koges op. Der skummes grundigt, og tungen koger videre i ca. 1,5 time til den er helt mør - mærk efter ved at stikke i den med gaffel. Tag gryden af varmen og tag tungen op. Den tykke hud flås af, og tungebenet ved roden tages ud. Læg derefter tungen tilbage i kogevandet og lad den ligge og trække.

Servering:
Server med skyrnet smør, Stegte hvide asparges og Marinerede nye rødbeder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8489 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu