Kog vandet op og opløs salt og sukker heri. Lad saltlagen blive kold. Læg den afpudsede tunge i en skål ( ikke metal) og hæld den kolde lage over, så den er helt dækket. Læg et let pres over, så tungen holdes under lagen. Dæk skålen og stil den koldt i 2 døgn. Tag den op og skyld den. Den er nu sprængt og klar til at koges.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(57 stemmer)
Opskriften er vist 26211 gange, og udskrevet 669 gange.
Kommentarer
- 2016-11-13 07:56:21 Hvordan med den ru overflade hvordan og hvornår tages den af.
bente - 2013-03-05 12:36:20 det er mad så englene synger. Det skal masser af grønsager til.
buller - 2011-11-01 09:10:05 den skal simrekoge i ca 3timer
Henrik Stoltenberg - 2011-02-16 12:36:37 Hvor længe skal tungen koges ?
Jeanette. - 2009-09-10 07:44:21 Ja right, men hvor længe.........
leon - 0000-00-00 00:00:00 moi det er jungle mad
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider