Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraichen og smag dressingen til.
Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken kan fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden. Stiml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i almindelige portionsglas.
Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste.
Server rejecocktailen med lune flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(63 stemmer)
Opskriften er vist 71703 gange, og udskrevet 3072 gange.
Energi:
KJ total 4979 (1185 kcal)
KJ pr. Pers. 622 (148 kcal)
Vægt ialt 1041 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 478 KJ (113 kcal) Protein 6.3 gram Fedt 7.9 gram Kulhydrat 5.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
hemeligt - 2012-07-30 15:17:39 glæder mit´g til at prøve den kh hemeligt
Humör - 2008-10-20 16:38:59 istedet for piskefløde kan man bruge mayonaise, det giver en god cremet smag og den søde chilisauce kan skiftes ud med hp sauce det giver en knap så skrap smag...
17.12.05 - 0000-00-00 00:00:00 forretter
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider