Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rejecoktail

Rejecoktail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejecoktail, billede 4 Rejecoktail, billede 1 Rejecoktail, billede 2 Rejecoktail, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Rejer uden skal, kogte
2 Julesalat 1 mellemstor julesalat vejer ca. 150 gram.
1 potte. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
2 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 tsk. Sød chilisauce
0.25 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraichen og smag dressingen til.

Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken kan fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden. Stiml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i almindelige portionsglas.

Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste.

Server rejecocktailen med lune flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (62 stemmer)

Opskriften er vist 70541 gange,
og udskrevet 3036 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4979 (1185 kcal)
KJ pr. Pers. 622 (148 kcal)
Vægt ialt 1041 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 478 KJ (113 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hemeligt  -  2012-07-30 15:17:39
glæder mit´g til at prøve den kh hemeligt

Humör  -  2008-10-20 16:38:59
istedet for piskefløde kan man bruge mayonaise, det giver en god cremet smag og den søde chilisauce kan skiftes ud med hp sauce det giver en knap så skrap smag...

17.12.05  -  0000-00-00 00:00:00
forretter