Risene og bulguren koges efter anvisningen.
kom lidt olie i en gryde, sauter de hakkede løg og hvidløg i olien, uden de tager farve.
Tilsæt paprika og ris, bulgur, sauter let.
Tilsæt de hakkede tomater og smag til med chili, salt og peber.
Hæld blandingen i et ildfast fad og fordel pepperonisalamien henover.
Bages i 10-12 minutter ved 180°
Anret straks og drys med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 7909 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider