Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kokoskranse

Kokoskranse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 100 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Kokoskranse, billede 4 Kokoskranse, billede 1 Kokoskranse, billede 2 Kokoskranse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
210 g. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:
Hak smørret ned i melet og findel det med fingrene.Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen.Stil den kold ca 1 time

Kør dejen gennem kødhakkemaskinen med kageplade eller rul den ud i lillefingertynde pølser. Skær dejstængerne i 8 -10 cm lange stykker og form dem til kranse. Sæt dem på en plade.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca 8 minutter. Sæt pladen højt i ovnen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (80 stemmer)

Opskriften er vist 176419 gange,
og udskrevet 5696 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16268 (3873 kcal)
KJ pr. stk. 162 (38 kcal)
Vægt ialt 840 gram
Vægt pr. stk. 8 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1936 KJ (461 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 25.5 gram
Kulhydrat 54.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kirstine  -  2019-12-05 11:48:33
Nemme at lave og de smager dejlige....

Tina  -  2018-12-10 20:56:29
Jeg bagte dem som low carb version, hvor jeg erstattede 1/3 af melet med blendet kokosmel, resten af melet blev erstattet med mandelmel og sukkeret erstattet 1:1 med sukrin melis samt en tsk guargummi for sprødhed! Et perfekt sprødt og velsmagende resultat.

Kira  -  2017-10-27 16:19:37
De smager mega godt☺

Lars Bo  -  2014-12-15 06:42:49
Min mor i Odense bagte KokosKranse så man kunne høre juleenglene synge! Jeg måtte før Jul spise de kranse, der var knækket eller beskadiget. Først fra Juleaften var der fri adgang......

Mia  -  2013-08-16 07:42:24
Kan jeg godt undvære at sætte dem på køl?

Tine  -  2012-12-11 16:17:47
Vildt nemme og godt!

BageAnd  -  2011-12-08 22:13:00
Har lige prøvet at bage dem :-) de er mums

  -  2010-12-03 14:54:51
super gode. jeg har tilsat lidt hjortetakssalt, så de er også meget sprøde. og meget nemme at lave..........

regitze  -  2010-11-12 11:20:16
Så kommer man ikk tættere på mormors julehemmelighed;) Guf for ganen.

  -  2009-12-20 21:15:12
Hej jeg kender opskriften fra min barndom. Min farmor bagte kokoskranse efter en opskrift fra hendes mor som var gået i arv fra min tipoldemor som stammede fra sverige, men i denne er indholdet 250 g af alle ingredienser som tilsidst samles med 1 æg. Derfor kan jeg den udenad.

  -  2009-12-19 11:59:03
Uh, glæder mig til at smage dem, de ser gode ud ;D

stine  -  2007-12-07 12:31:08
super lækker opskrift!! Virkelig gode småkager. Jeg skulle bruge dem til en børnefødselsdag, så jeg brugte udstiksforme med dyremotiver til dem. Det tager lidt tid, men det er helt sikkert tiden værd!

inge  -  2007-11-21 10:08:49
er de fryseegnet

æslet  -  2006-12-17 13:21:46
hvorfor er der næsten ingen der har skrevet noget her inde? de smager super godt.

Henriette  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtige gode med en dejlig smag af kokos