Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekoteletter farseret med bacon og ost

Svinekoteletter farseret med bacon og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 svinekoteletter med ben
4 spsk.hakket bacon
4 spsk.reven emmenthaler elller gruyére
2 tsk.snittet frisk salvie
 Svinefedt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær en lomme helt ind til koteletbenet i hver og fyld den med en blanding af bacon, ost, salvie og peber. Luk lommen med en kødnål. Brun koteletterne i nysmeltet svinefedt ved ca. 160° - fire – fem minutter på hver side. Både bacon og ost indeholder salt, så det er næppe nødvendigt at salte yderligere. Servér f.eks. med pillede kartofler og stuvet eller smørdampet spinat. Osten i farsen forhøjer smagen af rødvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14505 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Shc  -  2017-02-16 18:10:43
Rigtig dejlig hverdagsret.