Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hyldeblomst is

Hyldeblomst is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hyldeblomst is, billede 4 Hyldeblomst is, billede 1 Hyldeblomst is, billede 2 Hyldeblomst is, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hyldeblomstsaft konc 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:
Pisk æggeblommerne med sukker til en æggesnaps. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen. Vend nu den ufortyndet hyldeblomstsaften heri.

Smid i fryseren, og rør rundt med jævne mellemrum. (ca. hver 3. kvarter i fire timer



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (39 stemmer)

Opskriften er vist 99277 gange,
og udskrevet 2901 gange.


Energi:
KJ total 11981 (2852 kcal)
KJ pr. Pers. 2995 (713 kcal)
Vægt ialt 848 gram
Vægt pr. Pers. 212 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1412 KJ (336 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 25.2 gram
Kulhydrat 25.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Anette  -  2015-10-03 18:11:17
Det her er vores yndlings is! Vi laver den med vores egen hyldeblomstsaft :)

Kirsten  -  2014-05-09 13:21:55
Her er så min opskrift: 5 past. æggeblommer 5 spsk. flormelis 5 dl piskefløde 1½ dl. hyldeblomst konc. Pisk æggeblommer skummende med flormelis. Pisk piskefløden til skum, men ikke ikke helt stiv, pisk så hyldeblomst konc. i fløden lidt efter lidt, det bevirker at det ikke er nødvendig at røre i isen under indfrysningen. Der er stor forskel på hvor kraftig Hyldeblomst konc. smager. Laver det altid selv og den smager af mere end den købte, så måske skal der lidt mere i, men smag dig frem. God fornøjelse med denne fremgangsmåde

  -  2012-12-13 10:39:53
Brug kun 100 g sukker

  -  2012-08-09 14:21:36
Til louise. som tommelfinger regel siger man at ½l piskefløde ender med ca en liter is. det er ihvertfald min eger erfaring.

Louise  -  2012-07-08 23:07:09
Er der nogen der ved hvor meget is der kommer ud af det her? 1 liter? 2? 20? ;)

Maria  -  2011-06-30 17:22:10
Jeg synes ikke isen smager så meget af hyldeblomst og jeg kom 2 dl konc. saft i - dette gjorde at isen blev meget sød. Måske hvis man en anden gang ikke kom så meget sukker i så den ikke blev alt for sød med konc. og vanillesukkeret...

metin  -  2009-07-24 18:29:40
jeg synes den er rigti god men lit for fed

Emma oq Lisette  -  2008-08-02 14:39:55
Vi smagte denne is i horsens "paradIS"-butik den smagte godt , nu vil vi lave denne is (:

Emilie  -  2008-07-09 14:00:11
Sjovt, den is har jeg også smagt Amalie! :) Men denne her er faktisk bedre ;) Omend den er en lille smule for sød... 8/10

Amalie  -  2007-07-02 15:06:55
Nej hvor dejligt! Jeg smagte hyldeblomstis i Horsens "ParadIS"-butik, og har ledt efter en opskrift siden (;

Hyldeblomst nam nam  -  0000-00-00 00:00:00
Den ser god ud, kan godt lide hyldeblomst:D tror jeg vil prøve at lave den