Hyldeblomstis næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hyldeblomstsaft konc 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11804 (2810 kcal)
KJ pr. Pers. 2951 (702 kcal)
Vægt ialt 848 gram
Vægt pr. Pers. 212 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1391 KJ (331 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 24.9 gram
Kulhydrat 25.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)