Kommentarer
Camilla Lauritzen - 2020-09-27 13:44:45 Ekstraordinær nem ret at lave - og virkelig lækker. Tilføjede lidt ribsgele til saucen, men lavede eller retten som foreskrevet: Super opskrift og ditto resultatat (og glade gæster).
SK - 2020-01-31 19:32:21 Denne tilberedningsmetode kan anbefales. Det er nemt og kødet blev virkelig mørt.
Tommy - 2019-07-17 00:29:05 Brugte friske kantereller samt porter og bacon. Lidt kryderkviste, Enebær.
Reidun - 2018-04-22 22:02:37 Rigtig dejlig ret, kogte boven i 2,15 min. Dejligt mørt kød
- 2017-07-27 00:49:08 Lækker sovs og godt kød. Dejlig ret.
Søren Holm - 2016-02-14 19:37:37 Hold øje med vædsken. En øl er ikke meget. Min bov simrede helt tør. Man bør nok bruge mindst to øl.
Karl Waack - 2015-06-07 09:38:45 Brug fedtstof fra let røget bacon til at brund kødt i, det giver lige sovsen det sidste pift til vildtsmagen. Hvis du bryder dig om det lidt røgede.
Anders Sørensen - 2013-11-16 19:30:12 Det er en fantastisk opskrift den kan anbefales på det kraftigste, smager helt fantastisk. tak for en god opskrift.
|