Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rådyrbov med champignonsauce

Rådyrbov med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrbov - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rådyrbov med champignonsauce, billede 4 Rådyrbov med champignonsauce, billede 1 Rådyrbov med champignonsauce, billede 2 Rådyrbov med champignonsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.Rådyrbov med ben
 smør
1 Øl efter eget valg
2 løg
500 g.Champignon i halve
 Salt
 peber
1 Okse bouillonterninger
2.5 dl.Piskefløde
 Maizena majsstivelse
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
1 posesukkerærter
 
Opskrift:
Brun boven på alle sider. Tilsæt øl, løg, ¼ af champignon, salt og peber lad boven simre under låg i ca. 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt,

Si skyen og kom den tilbage i gryden. Kast lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 minutter.

Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. Er 2 dl og tilsæt bouillonen. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring. Jævn saucen og put champignons og smag saucen til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (18 stemmer)

Opskriften er vist 101340 gange,
og udskrevet 4040 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

SK  -  2020-01-31 19:32:21
Denne tilberedningsmetode kan anbefales. Det er nemt og kødet blev virkelig mørt.

Tommy   -  2019-07-17 00:29:05
Brugte friske kantereller samt porter og bacon. Lidt kryderkviste, Enebær.

Reidun  -  2018-04-22 22:02:37
Rigtig dejlig ret, kogte boven i 2,15 min. Dejligt mørt kød

  -  2017-07-27 00:49:08
Lækker sovs og godt kød. Dejlig ret.

Søren Holm  -  2016-02-14 19:37:37
Hold øje med vædsken. En øl er ikke meget. Min bov simrede helt tør. Man bør nok bruge mindst to øl.

Karl Waack  -  2015-06-07 09:38:45
Brug fedtstof fra let røget bacon til at brund kødt i, det giver lige sovsen det sidste pift til vildtsmagen. Hvis du bryder dig om det lidt røgede.

Anders Sørensen  -  2013-11-16 19:30:12
Det er en fantastisk opskrift den kan anbefales på det kraftigste, smager helt fantastisk. tak for en god opskrift.